Vil du være en af vores 8 nye kollegaer i Akutafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Køge? Vi har fået lov til at udvide vores bagvagtsteam med 8 nye speciallægestillinger. Vil du være med til skabe de bedste forløb og yde den bedste evidensbaseret behandling til vores akutte patienter? Deltid er muligt.

Dette job er udløbet

Kom og bliv en del af vores alsidige, spændende arbejdsplads, hvor uddannelse, høj faglighed og samarbejde er kerneområder. Akutafdelingen i Køge er en af de ældste akutafdelinger i landet og vores afdeling har gennem mange år haft et samarbejde med Boston. Du vil derfor opleve en afdeling i konstant udvikling, en afdeling som skeler til de store Emergency Departments i USA og som stiler mod at Akutmedicin i Danmark skal blive blandt de mest søgte specialer i Danmark. Vil du være med i denne spændende udvikling?

Vi kan tilbyde dig:

  • introduktion til alle funktioner i Akutafdelingen: modtagelse af ustabile og stabile patienter i modtagelsen og OBS-afsnittet. Funktion som superviserende bagvagt samt Skadestuen og opfølgning på indlagte patienter i vores Korttidsafsnit.
  • opbygning af supplerende kompetencer, evt. i en meritforløb til speciallæge i Akutmedicin.
  • et dynamisk og velfungerende tværfagligt arbejdsmiljø mellem lægegruppen og plejegruppen.
  • en bred vifte af akutte medicinske og kirurgiske tilstande.
  • massiv udvikling af personlige kompetencer i håndteringen af den akut påvirkede patient.
  • et inspirerende og sjovt, men også travlt arbejdsmiljø.

Forventninger til dig:

  • Du er speciallæge eller læge fase 2.
  • Du vil tage ansvar for dine patienter.
  • Du vil lære en masse nyt.
  • Er positivt indstillet på at skabe godt samarbejde med alle samarbejdspartnere.

Arbejdstilrettelæggelse:

Du indgår i bagvagtslaget. Deltagelse i aftenvagter og på sigt også aften-/nattevagter. Vi har en bagvagt i døgndækkende tilstedeværelse.

Vores 2-3 mellemvagtslag består af introlæger og HU-læger i akutmedicin, HU-læger i almen medicin og læger i meritforløb til akutmedicin.

Der er et forvagtslag af modtagelæger (KBU, intro-læger i o-kir og enkelte lægevikar)

Løn- og ansættelsesvilkår:

Ansættelsen iht. overenskomsten.

Ansøgning sendes via jobportalen (link nederst på siden).

Samtaler efter aftale.

Yderligere oplysninger:

Kan fås ved henvendelse til Cheflæge Gerhard Tiwald tlf.: 47 32 14 01.

Materiale om afdelingen kan rekvireres hos sekretær Lotte H. Tversted på tlf.: 47 32 14 00.

Om Akutafdelingen

Afdelingens funktion er modtagelse af patienter til akut indlæggelse eller akut skadebehandling, væsentligst for specialerne kirurgi, ortopædkirurgi samt de medicinske specialer fraset medicinske børn. Akutafdelingens opgaver rummer triagering, primær diagnostisk og behandling, og efterfølgende visitation til relevant afdeling. Opgaverne løses i et tværfagligt samarbejde mellem Akutafdelingens personalegrupper, hvor et godt samarbejde med med vagtholdene fra sygehusets øvrige afdelinger også er essentielt.

Afdelingen har 6 ultralydsscannere. Ultralydsundersøgelser er et uundværligt redskab i klinikken, som vi anvender i stigende grad. Med det kan vi hurtigere stille de rigtige diagnoser og optimere og målrette vores behandling derefter til fordel for patienten.

Vi har nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede HU-læger ansat som brænder for specialet, er aktive i DASEM/YDAM og har skabt uddannelsesplatformen RESUS.

RESUS – Akutmedicineren.dk

Akutafdelingen disponerer over eget akut modtageafsnit med 10 senge, i observationsafsnittet 7 akutte senge og 6 til observation, samt et korttidsafsnit med 21 sengepladser. Desuden har Akutafdelingen ledelsesansvar over Roskilde skadestue.

Den seneste inspektorrapport findes her: Inspektorrapporter – Sundhedsstyrelsen

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Når bygningerne i Køge står færdige i 2026, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: https://www.regionsjaelland.dk/suh

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: https://www.regionsjaelland.dk/suh