Unik overlægestilling i den specialiserede Retspsykiatri ved Aalborg Universitetshospital, Klinik Psykiatri Syd

Dette job er udløbet

Vi søger en engageret og fagligt kompetent overlægekollega i Retspsykiatrisk Ambulatorium i Aalborg. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. maj 2022 eller snarest derefter.

Retspsykiatrien i Aalborg behandler retspsykiatriske patienter på regionsfunktionsniveau samt varetager udarbejdelse af mentalundersøgelser. Retspsykiatrien i Aalborg rummer to sengeafsnit med i alt 23 sengepladser til anbringelsesdømte, behandlingsdømte, personer, der skal have udarbejdet mentalundersøgelse under indlæggelse samt varetægtssurrogerede, og sengeafsnittene rummer således overvejende patienter fra eget ambulatorium.

Som overlæge i Retspsykiatrisk Ambulatorium, hvor vi har omkring 100 patienter, får du behandlingsansvaret for en gruppe ambulante patienter, som du vil have mulighed for også at følge tæt op på under indlæggelse. Vi vægter høj grad af kontinuitet i patientforløbene, og vi har med vores organisering mulighed for at følge den enkelte patient tæt. Samtidig har vi også tæt kollegial sparring og tværfagligt samarbejde med bl.a. specialpsykologer, yngre læger, socialrådgivere og øvrige overlægekollegaer, hvilket muliggør høj grad af fleksibilitet. Vi har også nogle meget erfarne og selvstændige distriktssygeplejersker, der varetager den primære, daglige patientkontakt i ambulatoriet. Vi har alle et indgående kendskab til vores samlede patientgruppe, og derfor har vi et godt overblik og kan træde til ved behov.

Vi sætter endvidere en stolthed i at udarbejde mentalundersøgelser, langt overvejende ambulant, og Retspsykiatrisk Ambulatorium har som eneste sted i Nordjylland denne funktion, hvor vi udarbejder omkring 200 mentalundersøgelser om året. Du vil også have mulighed for at varetage denne funktion, hvor der tilmed er gode muligheder for at supplere indtjeningen.

Stillingen er i udgangspunktet vagtfri, men man kan blive tilknyttet bagvagtslaget i fornødent omfang, hvis man ønsker at supplere arbejdsopgaver samt indtjening. Der vil være mulighed for fleksible ansættelses- og arbejdsvilkår, som eventuel kan drøftes allerede under ansøgningsprocessen.

Til Psykiatrien i Aalborg er der tillige knyttet en forskningsenhed, hvorfor der vil kunne arrangeres deltagelse i/etablering af relevante projekter.

Om dig:
Du er speciallæge i psykiatri og har optimalt set erfaring inden for psykosebehandling samt retspsykiatri. Det er dog ikke et krav. Du kan forvente relevant oplæring, herunder fast supervision, efteruddannelse, kurser samt tæt kollegial sparring. Særligt skal muligheden for at tage en arbejdsgiverbetalt 2-årig national Retspsykiatrisk Ekspertuddannelse fremhæves.

Du er robust, god til at samarbejde og tværfagligt orienteret. Du er god til at skabe overblik samt tage et ansvar for behandlingsforløbene. Du finder retspsykiatri tiltrækkende og synes om at arbejde med denne patientkategori. Du er parat til at indgå som en naturlig del af vores specialiserede team, hvor løbende udvikling, kvalitetsarbejde og patientforløb af høj kvalitet er i højsæde.

Om os:
Retspsykiatrien i Aalborg er en velfungerende, mindre, selvstændig enhed, som rummer mange faggrupper og vægter tværfagligt samarbejde højt. Vi er dedikerede til den retspsykiatriske patientkategori, og mange medarbejdere har været her i mange år, hvorfor teamet rummer betydelig erfaring og ekspertise. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med høj grad af kollegialitet, en uformel omgangstone samt enestående rammer for personlig og faglig udvikling, men også et overskueligt arbejdsliv med høj grad af fleksibilitet og medbestemmelse.

Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling og forskning er centrale elementer ikke mindst på Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien.

Klinik Psykiatri Syd indeholder skadestue med modtagelse, intensive sengeafsnit samt omfattende ambulant funktion indenfor almenpsykiatri, retspsykiatri samt børne- og ungdomspsykiatri.
Klinikken er inddelt i seks afdelinger, Afdelingen for Akut Psykiatri, Afdelingen for Affektive Lidelser, Afdelingen for Angst og Personlighedspsykiatri, Afdelingen for Børne- og Ungdomspsykiatri, Afdelingen for Retspsykiatri samt Afdelingen for Psykoser, sidstnævnte har til huse på Brandevej i Aalborg Øst, mens de øvrige afdelinger er samlet på Mølleparkvej i Aalborg sammen med Klinikledelsen og mange af klinikkens funktioner.

Inden for de nærmeste år flytter Klinik Syd ud og bliver en del af det nye sygehusbyggeri i Aalborg Øst. I den forbindelse omdannes afdelingen på Brandevej til ambulatoriehus for alle ambulatorier i Almenpsykiatrien.

Du kan læse mere om Psykiatrien på hjemmesiden www.psykiatri.rn.dk
Du kan læse mere om Region Nordjyllands ledelsesregulativ og ledelsesgrundlag på disse sider: Ledelsesregulativ og ledelsesgrundlag.

Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Ligeledes er det Region Nordjyllands politik, at man ved ansættelse i Klinik Psykiatri Syd indhenter straffeattester på alle nyansatte medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelse: 1. maj 2022 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist: Søndag den 24. april 2022.

Samtalerne forventes at finde sted i uge 17.

Kontaktoplysninger:
Du er velkommen til at henvende dig til konstitueret ledende overlæge Sussi Guldhammer Fredenslund på mail: sussiguldhaj@rn.dk, tlf.nr. 97643430/20168868 for mere information om stillingen.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.