Cheflæge til det ene ud af to medicinske områder på Holbæk Sygehus

Dette job er udløbet

Holbæk Sygehus søger cheflæger og ledende oversygeplejersker til to nyoprettede medicinske afdelinger

Vil du være med til opbygge, udvikle og lede en af vores to nye medicinske afdelinger? Vi deler én meget stor medicinsk afdeling, fordi vi ønsker at give vores medicinske område et løft med mere nærværende ledelse, optimering af patientforløb og et bedre arbejdsmiljø for ledere og medarbejdere.

Vi søger en cheflæge, der kan drive forandringen og samtidig fortsætte det nuværende fokus på gode patientforløb, rationel drift, kvalitet og budgetoverholdelse. Altid med udgangspunkt i spørgsmålet: ”Gavner det patienten?”

Dine opgaver

Du får mulighed for at præge afdelingens udvikling fra begyndelsen. De store linjer er på plads og de grundlæggende enheder og afsnit bibeholdes, så den daglige drift kan fungere uændret.

Der er et velfungerende lederteam, der kender hinanden på tværs af de forskellige afsnit. Vi ønsker fortsat et tæt samarbejde på tværs af de to medicinske afdelinger, og som leder skal du være med til at etablere et tværgående mediciner-råd, der kan sikre koordination og samarbejde, fx omkring patient flow, forskning og fælles undervisning.

Vi har ambitioner om at være ualmindeligt gode til at håndtere det almindelige, og vi ønsker at fastholde den gode udvikling, det medicinske område aktuelt er inde i. Vi har stor aktivitet i vores Fælles Medicinske Ambulatorium under mottoet ”Samme dag under samme tag”, men mange af vores patienter har behov for indlæggelse i kortere eller længere tid. Der er derfor en særlig opgave i at gøre arbejdet på vores sengeafsnit attraktivt og fagligt tilfredsstillende.

Som cheflæge skal du sammen med den øvrige ledergruppe først og fremmest sætte retningen for afdelingen, og I skal sikre sammenhæng med sygehuset øvrige afdelinger og primærsektoren. Det er vigtigt, at du har fokus på faglig og personlig udvikling af medarbejderne og dermed også fokus på fastholdelse og rekruttering.

Vi tilbyder dig

Gode rammer til din egen faglige og personlige udvikling på et sygehus, hvor vi gør meget for at understøtte god ledelse, og hvor der er et ligeværdigt samarbejde i afdelingsledelsen. Vi har et målrettet introduktionsprogram for ledere og der er løbende tæt kontakt og sparring mellem afdelingsledelser og sygehusledelse.

Den ene af to nye medicinske afdelinger

Hvert område dækker en række grenspecialer med egne sengeafsnit og ambulatorier og har ansatte fra alle relevante faggrupper.

Dette medicinske område dækker:

  • Kardiologi, herunder daghospital og hjerte-CT
  • Endokrinologi
  • Nefrologi

Hele området har tæt samarbejde med Steno Diabetes Center Sjælland, hvor den specialeansvarlige/ledende overlæge i endokrinologi også er Centerchef.

Den nefrologiske funktion dækker ca. halvdelen af dialyseaktiviteten i regionen og har selvstændige dialyseafsnit i Holbæk, Slagelse og i fremtiden også i Næstved.

Der vil fortsat være et tæt samarbejde mellem de to medicinske områder ift. drift af Medicinsk Fælles Ambulatorium, Enhed for Tværfaglig Udredning og Behandling, osteoporose-funktionen (sølvmedaljevinder) og synkope klinik bygget op om MDT-konceptet.

Det andet medicinske område dækker rheumatologi, geriatri, gastroenterologi og hepatologi samt patienter i Apoplexi fase II.

Du er

  • Fagligt Ambitiøs
  • Energisk
  • Samarbejdende
  • Lyttende
  • Retningssættende
  • Troværdig
  • Interesseret i alle aspekter af ledelse
  • Optaget af udviklingstendenser i sundhedsvæsenet
  • Fokuseret på at skabe sammenhængende og gode patientforløb

Dine kvalifikationer:

  • Du er speciallæge med stor interesse for ledelsesopgaven og evne til at forene det almene og det grenspecialiserede
  • Viden og erfaringer fra arbejde på forsknings- eller udviklingsområdet i bred forstand
  • Dokumenteret erfaring med ledelse, enten faglig ledelse eller i anden form
  • Erfaring med administration, herunder budgetplanlægning, økonomi og ressourcestyring

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Lægefaglig Vicedirektør Dan Brun Petersen på tlf. 93 56 88 07 eller Sygeplejefaglig Vicedirektør Gitte Jensen-Fangel på tlf. 29 28 40 83 for en fortrolig drøftelse.

Ansøgningsfrist: 5. april 2022.

Stillingen skal søges via HR-skyen.

Der afholdes 1. samtale d. 19. april og evt. 2. samtale d. 26. april. Der vil være testforløb mellem 1. og 2. samtale.

Tiltrædelse er 1. juni eller snarest muligt derefter.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om job på Holbæk Sygehus her.