Er du læge/overlæge med interesse for fertilitet og lyst til at arbejde i internationalt miljø, så læs videre her

Dette job er udløbet

Nyder du stor diversitet i dine arbejdsopgaver, og trives du med avanceret klinisk arbejde, lige fra velkomst af patienten til selve behandlingen og de afsluttende samtaler. Ønsker du tilmed en god work-life balance og fantastiske kollegaer, så er dette job måske noget for dig.

Copenhagen Fertility Center

Copenhagen Fertility Center er en del af EUGIN gruppen, der består af over 60 klinikker i Europa, USA og Sydamerika. Vi har i samarbejde med EUGIN gruppen et formaliseret og anerkendt uddannelsesprogram for fertilitetslæger og derigennem stor erfaring med udvikling af nye behandlinger. Copenhagen Fertility Center udfører mere end 2.000 IVF behandlinger om året og næsten lige så mange inseminationer. Du vil blive oplært i avanceret fertilitetsbehandling, endokrinologi og hysteroskopi.

I klinikken vil du møde engagerede læger, sygeplejersker, jordemødre, sekretærer, embryologer og forskningsansatte, der alle bidrager til den daglige drift og fortsatte udvikling i klinikken. Er du interesseret i forskning, så har vi en stor forskningsafdeling, hvor vi samarbejder med danske og internationale samarbejdspartnere på universiteter med Ph.d.-programmer.

Jobbet:

Du får:

  • Stilling på 37 timer om ugen, men dette er til forhandling
  • Grundig oplæring i nyeste metoder indenfor specialet
  • Undervisnings- og forskningsarbejde
  • Deltagelse i publicering af artikler i anerkendte tidsskrifter
  • Mulighed for at komme på relevante kongresser i ind og udland
  • Mulighed for overtagelse af gynækologisk veldrevet ydenummer nord for København

Hvem er du:

Speciallæge i gynækologi og obstetrik, gerne med erfaring indenfor fertilitet, men dette er ikke en betingelse, da fuld oplæring på klinikken og i samarbejde med vores internationale netværk vil finde sted.

Vi ønsker:

  • En engageret, nysgerrig og fleksibel kollega
  • En læge/overlæge med lyst til at indgå i undervisnings- og forskningsarbejde
  • En kollega med gode kommunikations og samarbejdskompetencer

Ansøgningen

Yderligere oplysninger kan fås hos Gitte Juul Almind på tlf: 3325 7000 eller via vores hjemmeside, https://www.copenhagenfertilitycenter.com/

Ansøgning sendes med mail til Gitte Juul Almind på gja@copenhagenfertilitycenter.com, eller der kan søges via stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist: Den 01. august 2021 kl. 12.00

Vi ser frem til at høre fra dig.