Psykolog, 6 måneders vikariat til spæd- & småbørnsafs. v/ Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Risskov

Dette job er udløbet

Arbejdstiden er på 35 timer om ugen.

D. 1. januar 2016 er de to småbørnsafsnit i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center blevet samlet til ét og er i en fusionsproces.
Afsnittet ligger på to matrikler, hhv. Risskov og Herning.
Stillingen er som udgangspunkt knyttet til ambulatoriet i Risskov med målgruppen børn 3-6 år.
Afsnittet varetager børnepsykiatrisk udredning og behandling af småbørn med vanskeligheder som bl.a. ADHD, gennemgribende og specifikke udviklingsforstyrrelser, adfærds- og følelsesmæssige forstyrrelser, angst og depression samt relationsforstyrrelser.

Arbejdet består i udredning og behandling. Som psykolog vil du indgå i det tværfaglige team, som består af læger, psykologer, pædagoger og sygeplejersker.

Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, et spændende og udfordrende arbejde og tæt samarbejde med engagerede og fagligt velkvalificerede kolleger.

Ved ansøgningen vil der blive lagt vægt på følgende:

  • at du har autorisation
  • at du har erfaring indenfor det børnepsykologiske område
  • at du har erfaring med forskellige arbejdsmetoder indenfor udredning
  • at du har erfaring indenfor forskellige behandlingsmetoder såvel individuelt som gruppebehandling
  • at du har erfaring med undervisning.
  • at du har erfaring med tværfagligt samarbejde.

Vi lægger desuden vægt på, at du har gode samarbejdsevner, evne til refleksion og indlevelse samt gode kommunikationsevner, såvel på skrift som i tale.
Vi har et fagligt stimulerende miljø med gode muligheder for supervision og faglig udvikling.

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til psykolog Peter Eskildsen, tlf. 7847 3060 eller overlæge Karin Lassen Schmidt tlf. 7847 3041.

Yderligere beskrivelse af centret findes på www.buc.rm.dk.

Ansøgningen skal være os i hænde 26. september 2016
Der afholdes ansættelsessamtaler 7. oktober 2016

Du kan alene søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning” eller lign. link. Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV) og autorisation. De vedhæftede filer skal være i pdf– eller word-format. Skulle du have problemer med dette, så kontakt Yvonne Nielsen på tlf. 7847 3459.

BUC er en afdeling under Psykiatri og Social og varetager en tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt også voksne med spiseforstyrrelser. I udredningen og behandlingen inddrager vi patientens familie og netværk og samarbejder med andre hospitalsafdelinger samt kommunerne i regionen.

Vores personale samarbejder på tværs af enheder og matrikler. I alt består BUC af 8 enheder fordelt i Risskov, Viborg og Herning. Den overvejende del af vores behandling sker ambulant. De 4 hovedområder vi dækker er: Småbørn, skolebørn, unge samt Center for Spiseforstyrrelser. Størstedelen af personalet udgøres af professionelle behandlere, såsom læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere. Årligt startes ca. 4000 nye patientforløb, og der er kontakt med 6300 unikke cpr.nr. Centeret har et bruttobudget på 267 mio. kr. og har 562 medarbejdere.