Specialeansvarlig overlæge til kardiologisk team Medicinsk afdeling Regionshospitalet Randers

Dette job er udløbet

Vi opslår hermed en stilling som specialeansvarlig overlæge i kardiologisk team, Medicinsk afdeling, Regionshospitalet Randers, til besættelse 1.12.2016 eller efter aftale.

Det er ingen hemmelighed at der gennem nogle år har været mangel på kardiologer, også i Randers. Vi er nu i gang med at opbygge et godt kardiologisk team og søger derfor en specialeansvarlig overlæge, som vil finde det spændende at medvirke i en ny organisering af det kardiologiske område, og i samarbejde med afdelingssygeplejersken og de øvrige overlæger, at stå for den daglige drift og faglige ledelse, i et løbende samarbejde med afdelingsledelsen.

Afdelingen har et stort optageområde (ca. 230.000 indbyggere) og et bredt udsnit af alle kardiologiske områder. Der har altid været gode faglige udfordringer indenfor den ikke-invasive kardiologi.

Kardiologisk team består af

  • Akutteam med tilstedeværende døgndækkende mellem- og bagvagtlag dedikeret primært til det kardiologiske område med speciallæge i beredskabsvagt, og i dagtid fast kardiologisk speciallæge i kardiologisk akutmodtagelse.
  • Kardiologisk sengeafsnit med 25 veludstyrede senge til kardiologiske patienter.
  • Hjerteklinik med stor ambulant aktivitet indenfor alle hovedfunktions områder. Vi er aktuelt i gang med ny organisering af hjerteklinikkens funktionsområder og arbejder på etablering af hjerteCT i afdelingen i 2017. Der er et tæt samarbejde med hjertemedicinsk afdeling Aarhus Universitetshospital i forhold til regions- og højt specialiserede funktioner.
  • Veletableret mindre kardiologisk forskningsenhed.

Du vil være en del af medicinsk afdelings speciallægegruppe og ledelsesgruppe. Afdelingen har aktuelt ansat ca. 67 læger, fordelt på kardiologisk team og øvrige fagteam indenfor de medicinske subspecialer.

Det kardiologiske lægeteam består aktuelt af 5 kardiologiske speciallæger, læger i hoveduddannelse i kardiologi og andre intern medicinske specialer og i andre specialer samt introduktionslæger.

Alle afdelingens speciallæger deltager i undervisningen af Medicinsk Afdelings medarbejdere, i henhold til aftale mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.
Der er ansat læger i speciallægeuddannelse indenfor specialet og en særlig forpligtigelse for deres uddannelse ligger i det kardiolgiske team.
Afdelingen deltager desuden i undervisningen af medicinstuderende bl. a. indenfor kardiologi og der vil være mulighed for at deltage i dette, evt. som lektor.

Hvad kan vi tilbyde?
En stilling med gode muligheder for individuel tilpasning af ledelsesmæssige og faglige arbejdsområder, både i opgaver og muligheder for udvikling.

At blive en del af en afdeling hvor vi vægter følgende højt

  • faglige kvalitet og uddannelse
  • tværfaglighed
  • et godt arbejdsmiljø
  • medarbejderne der er engagerede og har høj faglig kompetence
  • gode samarbejdsrelationer internt og eksternt

Din profil
Du er kardiologisk speciallæge

Du har interesse for ledelse og gerne erfaring hermed. Du har faglig erfaring indenfor den ikke-invasive kardiologi, og vil gerne være med til at udvikle  det kardiologiske område organisatorisk og fagligt.

Du er en god samarbejder og en god rollemodel. Vi sætter stor pris på at du har humor og vil kunne bidrage positivt ind i teamets veludviklede tværfaglige samarbejde.

Du har undervisningserfaring og ønsker at deltage i afdelingens undervisning.

Yderligere information og spørgsmål
Du kan få yderligere information og svar på spørgsmål ved henvendelse til ledende overlæge Lene Mortensen, tlf: 78 42 16 01/30 92 23 10, mail lenemt@rm.dk

Ansøgningsfrist er senest tirsdag d. 20. september 2016.

Samtale vil finde sted i september efter aftale.

Ansøgningen sendes via nedenstående link: ”Ansøg her!”.

Ansøgeren vil blive bedømt i forhold til de syv lægeroller. Relevante bilag samt udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer vedlægges ansøgningen.
Skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.  Stillingen er omfattet af lokal løndannelse. En forudsætning for ansættelse ved hospitalet er i øvrigt, at der gives samtykke til indhentelse af børneattest.

Da Region Midtjylland er igennem en væsentlig spareplan, vil omplaceringsramte medarbejdere der søger stillingen have fortrinsret til samtale.