Afdelingslæge i neurologi

Dette job er udløbet

En stilling som afdelingslæge ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Neurologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. marts 2017. Stillingen ønskes besat med en speciallæge i neurologi.

Den, som ansættes i stillingen indgår i dækning af afdelingens bagvagt med maks. 30 min tilkald. Det drejer sig om tilstedeværelsesvagt med efterfølgende rådighedsvagt fra bolig alle ugens dage.

Stillingen er ind til videre tilknyttet den almene neurologi, men da vedkommende vil få specielt ansvar for forløbet for patienter med hjernetumorer, forventes det, at vedkommende kan dokumentere forudsætninger og interesse for organisation og rehabilitering.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Per Sidenius på 78 46 32 72.

Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer kan hentes her.

Ansøgningen samt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer (de 7 lægeroller) stiles til ledende overlæge Per Sidenius og stillingen søges via link i bunden.

Ansøgningsfrist d. 31. august 2016.

Søg stillinger via “Ansøg her!”-knappen herunder.

Da Region Midtjylland er igennem en væsentlig spareplan, vil omplaceringsramte medarbejdere der søger stillingen have fortrinsret til samtale.