Overlæge – Hjertesygdomme

Dette job er udløbet

Stillingen ønskes besat af en speciallæge i kardiologi med særlige kompetencer indenfor invasiv udredning og behandling af iskæmisk hjertesygdom.

Overlægen skal i samarbejde med afdelingens øvrige overlæger deltage i afdelingens kliniske funktion, udvikling og forskning. Ligeledes skal overlægen varetage og videreudvikle det invasive iskæmiske fagområde.

Overlægen skal indgå i 7-skiftet overlægevagt for akut ballonbehandling, og bør derfor have særlig ekspertise indenfor området, herunder såvel invasiv som medicinsk behandling af iskæmisk hjertesygdom.

Overlægen skal besidde en velfunderet og relevant forskningsmæssig baggrund.

Afdelingen deltager i undervisning af medicinske studenter og yngre læger i uddannelsesstillinger, og det forventes, at ansøgeren deltager heri.

Den faglige bedømmelse af ansøgeren vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor hver af de 7 lægeroller. Ansøgningen bør være udfærdiget under hensyntagen til Region Midtjyllands retningslinjer for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger, således at der sammen med ansøgningen indsendes udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer. Begge dele kan findes på Region Midtjyllands hjemmeside. Se skema her.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger indgåede overenskomst for speciallæger.

Funktions- og afdelingsbeskrivelse kan rekvireres hos ledende overlæge, ph.d., MPM, Anne Kaltoft, Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N.

Stillingen kan søges via nedenstående link. Der vil blive sendt en kvittering ved modtagelse af ansøgning.

For yderligere information om Aarhus Universitetshospital og afdelingen se http://www.auh.dk.