Sagkyndige rådgivere i neurologi, almen medicin og gynækologi og obstetrik til tilsynsområdet

Dette job er udløbet
Om os
Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen.

Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med den sundhedsfaglige virksomhed i sundhedsvæsenet, udsteder autorisationer, foretager risikoanalyser og administrerer rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser. På dette grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser.

Vi er mere end 400 medarbejdere og har tilknyttet over 700 sagkyndige konsulenter, der dækker de sundhedsfaglige specialer inden for hele sundhedsområdet.

Dine arbejdsopgaver
Arbejdet indebærer i vekslende omfang at:

  • Rådgive styrelsen i individuelle- og organisatoriske tilsynssager, herunder at foretage votering i sagerne
  • Deltage i udarbejdelsen af redegørelser, lovforberedelse, vejledninger, tilsynsplanlægning, udviklingsopgaver og generel rådgivning indenfor dit speciale
  • Deltage i arbejdsgrupper, udvalgsarbejde og lignende
  • Følge sundhedsforholdene og den faglige udvikling inden for dit speciale
  • Arbejdsopgaverne indebærer IKKE votering i klagesager

Du vil som sagkyndig rådgiver i Styrelsen for Patientsikkerhed blive en aktiv del af styrelsen og indgå i enhedernes overvejelser om udvikling og strategi inden for dit speciale.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du er erfaren speciallæge inden for dit speciale og er anerkendt inden for egne rækker.

Derudover har du:

  • Relevant administrativ og organisatorisk erfaring, herunder gerne ledelseserfaring
  • En aktiv klinisk tilknytning til dit speciale
  • En bred viden om tendenser og videnskabelig forskning inden for dit speciale
Løn – og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem Finansministeriet og Foreningen af Speciallægeforeningen for Speciallæger mv. i staten, herunder protokollat om speciallægekonsulenter mv. Aflønning sker med satsen for gennemsnitligt 4 timers ugentligt arbejde, svarende kr. 7.186 pr. måned/kr. 414 pr. time i aktuelt niveau. Der afholdes ferie med løn.Der er tale om en 3 årig stilling. Arbejdet kræves ikke udført fra tjenestestedet.

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte enhedschef, overlæge, ph.d. Anette Lykke Petri, tlf. 7222 7929. Du kan læse mere om Styrelsen for Patientsikkerhed på http://www.stps.dk.

Er du interesseret?
Så send os din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse, herunder speciallægetilladelse og relevante bilag, samt redegørelse for eventuelle interessemæssige konflikter. Du søger stillingen elektronisk via linket nederst i stillingsannoncen på www.stps.dk senest den 5. januar 2017. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.