Specialområde Autisme søger afdelingsleder til Horsens

Dette job er udløbet

Bliv en del af Specialområde Autisme
I Kildegade i Horsens har vi i 2015 implementeret vores nyeste tiltag Fasemodellen, hvor vi samarbejder vi med 15 unge voksne med autismespektrumforstyrrelser og eventuel komorbiditet.
I Fasemodellen har vi fokus på at lette overgangen til voksenlivet, som for unge voksne med autisme kan være en særlig udfordring. Formålet med modellen er at forebygge, at de unge ender i mistrivsel og isolation fra samfundet.
I Fasemodellen er der tre særlige indsatsområder, som alle de unge modtager støtte i; selvforståelse, robusthed og medborgerskab. Fasemodellen har vi udviklet med input fra en lang række borgere med autisme, Socialstyrelsen og Landsforeningen Autisme.
I Horsens bliver du således en vigtig brik i udviklingsprocessen af Fasemodellen.
Du bliver lederen, der udvikler afdelingen med udgangspunkt i dine strategiske forcer og vores værdier. Til at hjælpe dig i det pædagogiske arbejde har du en stedfortræder og 14 medarbejdere, der alle har et meget højt fagligt niveau og brænder for at gøre en forskel. Det giver dig plads til at fokusere på at udvikle afdelingen, men også på ledelse og på at understøtte, at vi følger vores pædagogiske tilgang til autisme og hele tiden udvikler den.

Du kan læse mere om:
Kildegade på www.sau.rm.dk/Afdelinger/botilbud/horsens—kildegade/
Fasemodellen på http://www.sau.rm.dk/udvikling-og-projekter/fasemodellen—et-selvstandigt-og-meningsfuldt-voksenliv/

Opgaven
Din vigtigste opgave bliver at sikre, at vores borgere får den bedste støtte. Det gør du ved at have fokus på, at dine medarbejdere har den nyeste viden og de bedste værktøjer til at løse opgaverne. Dine strategiske kompetencer får du brug for, når du sikrer afdelingens drift og videreudvikling af Fasemodellen. Du er stærk i samarbejde uanset, om du samarbejder med vores borgere, pårørende eller kommunale samarbejdspartnere. Som afdelingsleder i Horsens indgår du i tæt samarbejde med specialområdets områdeledelse som geografisk er placeret i Hinnerup. Du indgår også i den samlede ledelse i Specialområde Autisme sammen med 20 lederkolleger fordelt på afdelinger i Region Midtjylland.

Din profil
Du har en baggrund som pædagog, lærer, ergoterapeut eller socialrådgiver, og vi tror på, at ledelseserfaring er med til at styrke dig i rollen som afdelingsleder i Kildegade.
Du har erfaring med autismepædagogik i praksis, så du kan understøtte dine medarbejdere i deres opgaver.
Som person er du en dygtig sparringspartner, der lytter til dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Du indgår med viden, nysgerrighed, lyst og vilje i samarbejde med både borgere, pårørende og samarbejdspartnere. På baggrund af deres input træffer du den bedste beslutning, og du kan derfor argumentere for dine valg – også hvis alle ikke er enige.
Sidst men ikke mindst står du på et solidt fundament af selvstændighed, energi og mod til at lykkes med det, du arbejder med.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
områdeleder Lars Aarup Jensen på 2942 0545.

Ansøgningsfristen er 15. dec., og vi forventer at invitere til samtale 20. dec.
Ansættelsesstart er 1. februar 2017, men vi venter  gerne på den rette kandidat.
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og aftaler om Ny Løn.

Søg stillingen via “Ansøg her!”-knappen.
Da Region Midtjylland er igennem en væsentlig spareplan, vil omplaceringsramte medarbejdere der søger stillingen have fortrinsret til samtale.