Overlæge ved Kirurgisk Afdeling Hospitalsenheden Horsens

Dette job er udløbet

Behersker du åben såvel som laparoskopisk kirurgi for både mindre og større hernietyper, og vil du medvirke til fortsat udvikling af herniekirurgien på et stort forskningsorienteret center, kan vi tilbyde dig en stilling som overlæge.

Som overlæge bliver du medlem af en stab, der varetager alle typer af herniekirurgi, gående fra små åbne indgreb over laparoskopiske ingvinal- og ventralhernier, til egentlige bugvægs-rekonstruktioner inklusiv diverse former for komponent separation.

Akut kirurgi er en betydelig del af Kirurgisk Afdelings aktivitet, og der ønskes en overlæge, der er interesseret i og har erfaring hermed. Overlægen skal stå i spidsen for vores akutte kirurgi med tæt kontakt og samarbejde til Akutafdelingen.

Du er speciallæge i kirurgi og har dokumenteret kompetencer inden for både åben og laparoskopisk kirurgi.

Du er et positivt og fleksibelt menneske med gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du har undervisningserfaring og interesse for yngre lægers uddannelse samt tværfagligt samarbejde. Vi har et højt fagligt niveau i afdelingen, og prioriterer uddannelse højt.

Vi ønsker en ansøger, der deltager i videreudvikling af og forskning indenfor nævnte områder.

Afdelingen har i mange år specialiseret sig i herniekirurgi, og varetager behandlingen af komplicerede hernier for hele Region Midtjylland, og forventer meget snart, at få tildelt regionsfunktionen vedr. behandlingen af gigant- og parastomihernier. Afdelingen har i en årrække arbejdet med laparoskopisk stenfjernelse i koledokus og er primus motor i udrulningen af denne behandling i Danmark.

Afdelingen varetager desuden akut (~4000 ptt/år) og elektiv udredning og behandling af alle sygdomme inden for det gastroenterologiske område, fraset rektum-og mammakirurgi. Vores specielle indsatsområder er den mini-invasive, laparoskopiske kirurgi, hvor især colon-, galde- og herniekirurgien er i fokus.

Kirurgisk Afdeling består af to afsnit med i alt 45 senge, et ambulatorium samt en stomiklinik. På hospitalets Dagkirurgiske og Endoskopiske Center udføres en betydelig mængde ambulante kirurgiske operationer (~1500/år) og skopier (~14.000/år).

I forbindelse med udvidelsen af Hospitalsenheden Horsens bygges et nyt hus, hvis faciliteter bl.a. omfatter en helt ny operationsgang og nye sengeafsnit til Kirurgisk Afdeling.

Kirurgisk Afdeling har et godt arbejdsklima og et konstruktivt samarbejde på tværs i afdelingen samt med vore øvrige samarbejdspartnere.
Som del af et akuthospital er vi en travl afdeling, men qua den gode stemning, og det konstruktive samarbejde fungerer arbejdet rigtig godt. Det sætter vi højt, idet vi mener, det er medvirkende til, at den enkelte kan fordybe sig og specialisere sig inden for sit fag og interesse­område.

Hospitalsenheden Horsens – en attraktiv arbejdsplads:
Hospitalsenheden Horsens har en størrelse og kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Samtidig er helheden i fokus, og der er et tæt og tværfagligt samarbejde på tværs af hospitalets afdelinger. Afdelingerne hjælper hinanden til at nå deres mål og løfter i flok.

Hospitalsenheden Horsens er et innovativt akuthospital, der satser meget på at være med i front med IT, patientflow og patientsikkerhed til gavn for patienter og medarbejdere. Vi arbejder bl.a. med MidtEPJ, Klinisk Logistik og kommunikationssystemet iHospitalet.

Ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Foreningen af Speciallæger og Danske Regioner. Stillingen er omfattet af lokal løndannelse.

Se stillings- og funktionsbeskrivelsen her.

Ansøgning
Ansøgning struktureres omkring speciallægens 7 roller i henhold til ”Retningslinjer for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger i Region Midtjylland”. En forudsætning for ansættelse ved Hospitalsenheden Horsens er i øvrigt, at der gives samtykke til indhentelse af børneattest, og at denne er tilfredsstillende.

Ansøgning fremsendes elektronisk, inklusiv dokumentation for kompetencer inden for speciallægerollerne på skema, som er en del af ansøgningsprocessen.

Søg stillingen via “Ansøg her!”-knappen.

Ansøgningsfristen er den 19. december 2016.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt medio januar 2017.

Yderligere oplysninger:
Henvendelse til ledende overlæge Jørn Selling Rasmussen, tel. +45 7842 6207.

Da Region Midtjylland er igennem en væsentlig spareplan, vil omplaceringsramte medarbejdere der søger stillingen have fortrinsret til samtale.