Afdelingslæge

Dette job er udløbet

Øre,-Næse-, Halsafdeling er normeret til 11 speciallæger, heraf 6 overlæger tilknyttet Øre-næse-halsafdelingen, 1 i Audiologisk Afdeling, tilknyttet Høreklinikken Holstebro/Viborg samt 1 ledende overlæge.  Endvidere 5 afdelingslæger hvoraf de 3 er besat. Derudover er 2 introlæger og 8 HU-læger.

Fra 1. april 2016 blev der ansat en professor. Der er p.t. 2 ph.d.-studerende og flere stipendiatstudier.

Afdelingen har eget operationsafsnit med fire operationsstuer, hvor der udføres ca. 4000 operationer årligt.  6 ambulatoriestuer med 14.000 ambulante besøg. Endvidere er der ved at blive opbygget en ”Flavour-klinik” og der er allerede etableret et avanceret vestibularislaboratorium.

Til afdelingen hører ligeledes et sengeafsnit 12 stationære senge og 10 dagkirurgiske pladser.

Der er høreklinikker på Regionshospitalet Holstebro og Regionshospitalet Viborg. Der er ansat en audiologisk overlæge samt en HU-læge i audiologien.

Der er på afdelingen stor fokus på klinisk arbejde, forskning, undervisning samt ledelse /administration og kvalitetsarbejde indenfor patienttilfredshedsundersøgelse og kliniske databaser.

Der søges en afdelingslæge tilknyttet rhinologisk søjle.
Til denne stilling hører forskningsansvar og undervisningsforpligtigelse. Der foretrækkes ansøgere med forskningserfaring og gerne forskningsprojekter, som kan startes op i samarbejde med vores professor. Der kan aftales tid til forskning i ansættelsestiden. Det forventes, at lægen indgår i det rhinologiske speciale og der kan tilbyde uddannelse indenfor rhinologien – både inden for FESS-kirurgi og funktionel/kosmetisk rhinokirurgi.
Afdelingen foretager al form for benign bihulekirurgi og eksterne rhinoplastikker samt DCR.
Endvidere er der ph.d.-studier i OSA hos børn, som forventes opstartet i 2017.

Endvidere søges en afdelingslæge tilknyttet audiologien.
Der ønskes en afdelingslæge, gerne med erfaring indenfor audiologi, men ikke nødvendigvis, da uddannelse kan tilbydes.
Man kan efter aftale kombinere arbejdet i audiologien med anden funktion på afdelingen, f.eks. i forholdet 2/3-3/4 til audiologien og 1/3-1/4 i anden funktion, f.eks. vestibulogi, otoneurologi, foniatri. Dette aftales ved ansættelsessamtalen ud fra ansøgers ønsker.

Der kan til begge stillinger tilbydes nødvendig teoretisk og kirurgisk uddannelse.

Til stillingen er der knyttet funktioner indenfor kvalitetsarbejde og ledelses/administrative opgaver hvorfor det forventes at ansøger har dokumenteret lyst til ledelse og administration.

Til begge stillinger forventes desuden, at ansøgerne har gode evner inden for samarbejde og kommunikation samt er handlekraftige og med humor.

Stillingerne har vagtforpligtigelse i bagvagtslaget med rådighedsvagter fra egen bolig. Dette dog undtaget den audiologiske stilling.

Der skal vedlægges en begrundelse for ansøgning samt CV.

Lægens kvalifikationer indenfor de syv lægeroller skal ligeledes beskrives.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Bjarne Jørgensen på telefon: 40289854.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Ansøgningsfristen er mandag den 19. december 2016.

Søg stillingen via “Ansøg her!”-knappen.

Stillings- og funktionsbeskrivelse