Reservelæge i introduktionsstilling ved Klinisk Genetisk Afdeling Aarhus Universitetshospital, Skejby

Dette job er udløbet

Klinisk Genetisk Afdeling har landsdelsfunktion for Region Midtjylland og for nogle funktioners vedkommende for et større område. Afdelingen varetager alle funktioner inden for det klinisk genetiske fagområde, herunder genetisk rådgivning, præ- og postnatal molekylær- og cytogenetisk diagnostik.
Afdelingen modtager årligt ca. 3.000 henvisninger til genetisk rådgivning, hvoraf ca. 2/3 er henvisninger til onkogenetisk udredning og rådgivning.
Udover ambulatoriet på Brendstrupgårdsvej er der desuden rådgivningsklinikker på regionshospitalerne i Herning og Viborg, som på nuværende tidspunkt varetages af speciallæger.
Der er etableret tværdisciplinære konferencer med en række andre specialer.

Som læge i introduktionsstilling på Klinisk Genetisk Afdeling, vil du have selvstændige patientforløb i ambulatoriet. Der vil være ugentlige dagvagter, hvor der bl.a. visiteres prøver til laboratoriet, ydes rådgivning til læger fra andre specialer og deltagelse i besvarelser af laboratoriets undersøgelser.
Du vil desuden deltage i afdelingens tværdisciplinære konferencer.

Afdelingens laboratorium modtager årligt omkring 1000 prænatale prøver (placentabiopsier og fostervandsprøver), 650 postnatale kromosomundersøgelser, samt 3500 DNA-undersøgelser, der er et bredt spektrum af arvelige sygdomme med vægt på afdelingens hovedinteresseområder: Neuromuskulære sygdomme, skeletsygdomme, genodermatoser, syndromologi og onkogenetik.

Der henvises i øvrigt til afdelingens hjemmeside www.kga.auh.dk

Der lægges vægt på, at ansøgeren har interesse for tværfagligt samarbejde samt ønsker at indgå i afdelingens forskningsmæssige aktiviteter

Stillingen er vagtfri.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig afdelingslæge Pernille Axél Gregersen på 78 45 55 02.

Send ansøgning via nedenstående link.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 51, 2016.

Da Region Midtjylland er igennem en væsentlig spareplan, vil omplaceringsramte medarbejdere der søger stillingen have fortrinsret til samtale.