Diagnostisk Center ved Landssygehuset på Færøerne søger overlæge i radiologi til ansættelse snarest muligt

Dette job er udløbet

Der arbejdes efter 5 strategiske mål, som danner grundlag for indsatsområderne, herunder patientsikkerhed, kvalitetsudvikling og efter- og videreuddannelse. Dette har medført bedre patientforløb, forbedrede specialer og fagområder, teknologisk og kompetencemæssigt. Der stilles krav til, at medarbejderne sætter sig ind i og følger vejledende retningslinjer og arbejder for, at Landssygehuset udvikles til en lærende organisation. Missionen for Landssygehuset er at yde sundhedstjeneste på højt fagligt niveau, uddanne og udvikle medarbejderne og at forske. Visionen er, at patienten er i centrum, at medarbejderne er stolte af deres arbejde og at samfundet får gavn af arbejdsindsatsen.

Fakta om røntgenafdelingen/Diagnostisk center

Afdelingen har en årlig aktivitet på godt 32.000 undersøgelser. Afdelingen er udstyret med Dual Energy Multislice CT og 1,5 Tesla MR-skanner, samt digital Mammograf og High End ultralydskanner. Den konventionelle radiologi er digitaliseret samt udefoto med DR-systemer og SECTRA RIS/PACS.

Afdelingen har samarbejde med TMC om beskrivelse af CT- og MR-scanninger.

Radiologisk afdeling er i gang med et generationsskifte i lægegruppen, hvorfor du også får en unik mulighed for, at være med til at forme afdelingen fremadrettet. Afdelingen har 5 normerede radiologstillinger excl. en nyoprettet stilling i forbindelse med, at der skal påbegyndes mammografiscreening 2017. Derudover er der i afdelingen ansat sygeplejersker, radiografer og lægesekretærer, med mange års erfaring.

Radiologisk afdeling betjener de kliniske afdelinger på Landssygehuset, Klaksvig Sygehus, Suderø Sygehus samt praktiserende læger og speciallæger.

Diagnostisk Center består af Røntgenafdeling og Laboratorie (klin. biokemi, immunologi/blodbank, mikrobiologi, nuclearmedicin og patologi).

Centerledelsen udgøres af laboratorieleder. 

Arbejdsopgaver

  • Medansvarlig for afdelingens daglige drift og personaletrivsel
  • Varetage alle radiologiske undersøgelser på indlagte og ambulante patienter
  • Initiere radiologisk forskning, kvalitetssikring og faglig/tværfaglig udvikling
  • Medansvarlig for enhedens økonomiske rammer

Kvalifikationer

  • Autorisation som speciallæge i diagnostisk radiologi
  • Bred billeddiagnostisk uddannelse
  • Kan planlægge og strukturere specialets patientforløb effektivt

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem det Færøske Finansministerium og Serlæknafelagið (FAS).

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til centerleder, Ann E. Østerø, tlf. +298 304500, lok. 5601, e-mail lsannos@ls.fo og Johan Jansson, +298 304500, lok. 1002, e-mail johan.jansson@ls.fo

Ansøgningsfristen er 31. december 2016.

Venligst søg stillingen via linket nedenfor “Søg stillingen”

Originale uddannelsesbeviser og anbefalinger skal medbringes ved en evt. samtale.

Du kan få mere at vide om Landssygehuset og Færøerne på følgende hjemmesider:

www.ls.fo

www.euraxess.fo/home/

www.faroeislands.com