Overlæge til Anæstesiafdelingen, Slagelse Sygehus – quicknr. 19926

Dette job er udløbet

Slagelse er et af region Sjællands fire akutsygehuse.
Region Sjælland udvider sit præhospitale tilbud med yderligere en lægebil, som der er annonceret stillinger til. Såfremt du har interesse i præhospitalt arbejde og lægebilskørsel, må du gerne anføre dette i din ansøgning. De to funktioner er adskilt, og tilknytning til præhospital aktivitet er en mulighed og ikke en betingelse i forbindelse med ansættelsen.

Afdelingen er på vej gennem et generationsskifte, og vi søger en bredt uddannet anæstesiolog som afløser for kollega, der er gået på pension.

Afhængigt af ansøgers interesseområde aftales der større grad af tilknytning til enten afdelingens intensiv- og intermediærafsnit med i alt 15 senge eller det centrale operationsafsnit, som også varetager dagkirurgisk funktion.
Operationsafsnittet varetager både akutte og elektive opgaver i såvel stationært som dagkirurgisk regi.

Slagelse Sygehus har følgende specialer: kirurgi, karkirurgi (carotiskirurgi og infrarenal karkirurgi), ortopædkirurgi, intern medicin (kardiologi, endokrinologi, geriatri, reumatologi og medicinsk gastroenterologi), radiologi, psykiatri, klinisk kemi, klinisk immunologi og klinisk mikrobiologi.

Ansøgere forventes aktivt at kunne bidrage til afdelingens og fagets udvikling. Evnen til at kunne engagere er en vigtig kvalifikation, ligesom afdelingens læger i pressede situationer skal kunne samarbejde konstruktivt med relevante samarbejdspartnere.

Afdelingen har to speciallæger og en yngre læge/uddannelseslæge i tilstedeværelsesvagt.

Anæstesiologisk afdeling på Slagelse er kendt som et attraktivt uddannelsessted, og som overlæge ved afdelingen forventes du aktivt at indgå i undervisning og supervision af afdelingens uddannelsessøgende.

Ansøgere vil blive vurderet i forhold til de syv lægeroller, og ansøgning skal udformes i forhold til dette. Ansøgere skal desuden i særlig grad beskrive kompetencer og planer i forhold til det anførte ansvarsområde. Ansøger skal ligeledes tilkendegive om stillingen søges som overlæge eller afdelingslæge.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til 
Ledende overlæge Henning Gravesen, 58 55 92 00
Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos
Ledelsessekretær Mette Halling Ørby, 58 55 92 02

Ansøgningen sendes til 

Slagelse Sygehus
Att.: Henning Gravesen
Anæstesiologisk Afdeling
Fælledvej 11
4200 Slagelse

Ansøgningen kan også fremsendes til
sla-anaest@regionsjaelland.dk

I forbindelse med ansættelse indhentes § 36 børneattest, hvortil samtykke indhentes ved ansættelsessamtale.

Ansøgningsfrist 25.08.16

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 17 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.