Steffen Ulrik Friis ny ledende overlæge på Gentofte Hospital

Steffen Ulrik Friis ny ledende overlæge på Gentofte Hospital Steffen Ulrik Friis er tiltrådt som ny ledende overlæge på medicinsk afdeling F, Gentofte Hospital.

Steffen Friis kommer fra en stilling som specialeansvarlig overlæge på samme afdeling og tiltrådte stillingen som ledende overlæge den 1. juni. 

Den nye ledende overlæge er dr.med. og speciallæge i intern medicin og gastroenterologi. Han har været ansat på Gentofte Hospital i ni år og har haft ansvaret for den medicinske visitation og det akutte medicinske modtageafsnit.

Medicinsk afdeling F er en af Gentofte Hospitals største afdelinger, og opgaverne spænder meget bredt. F.eks. har afdelingen ansvaret for hospitalets akutklinik og for den akutte medicinske modtagelse.

Derudover er afdelingen specialiseret i mave-, tarm- og leversygdomme, stofskiftesygdomme samt diabetes og har derfor også mange kroniske patienter i lange forløb.

Udover den daglige drift og udvikling vil Steffen Friis også arbejde for at styrke Medicinsk afdeling F’s forskningsmæssige profil.