Medicinalvirksomhed er Danmarks næstbedste arbejdsplads Fire medicinalvirksomheder deltager i år i Great Place to Work Institutes kåringer af Danmarks bedste arbejdspladser. 

Medicinalvirksomheden Roche er Danmarks næstbedste, mellemstore arbejdsplads. Det vurderer Great Place to Works Institute, der onsdag præsenterede dette års vurdering af i alt 125 arbejdspladser baseret på en online-undersøgelse blandt 25.000 medarbejdere.

For Roche er det ottende år i træk, at virksomheden placerer sig i toppen af listen, og i 2014 kan den schweiziske virksomhed med dansk hovedsæde i Avedøre desuden kalde sig vinder af den særlige ”Kommunikationspris”, som vægter medarbejderinvolvering, internt samarbejde samt tilgængelighed til ledelsen

»I over 10 år har vi systematisk arbejdet med Roches værdier og opnået en stærk kultur, hvor medarbejderne på én gang er resultatorienterede og omsorgsfuldeMed afsæt i topplaceringerne i ”Danmarks Bedste Arbejdspladser” har vi kunnet tiltrække nogle af de mest engagerede og kompetente medarbejdere i lægemiddelbranchen,« siger HR-direktør Linda Vestergaard i en pressemeddelelse.

Foruden Roche deltager også AbbVie i kategorien mellemstore arbejdspladser med 50 til 499 medarbejdere. Blandt de 35 virksomheder i kategorien er AbbVie placeret som nr. 8.

I gruppen af arbejdspladser med 20 til 49 ansatte er Missionpharma placeret på en tredjeplads, mens de 41 ansatte hos Janssen kan glæde sig over, at være den 8. bedste arbejdsplads blandt de ti vurderede virksomheder.