Ledende overlæge siger farvel til Randers Susanna Deutch, ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers, rykker til Aalborg Universitetshospital i en stilling som overlæge på Infektionsmedicinsk Afdeling.

Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers skal på jagt efter en ny ledende overlæge. Den nuværende, Susanna Deutch, tiltræder nemlig en stilling som overlæge på Infektionsmedicinsk Afdeling pr. 1. januar 2017.

»Stillingen på Infektionsmedicinsk Afdeling på Aalborg Universitetshospital er en af de stillinger, man ikke siger nej til. Jeg var ikke i tvivl, da jeg fik stillingen tilbudt. Jeg har været uden for faget i to år nu, og jeg har savnet det kliniske arbejde og patienterne. Derfor glæder jeg mig til at komme tilbage til mit speciale,« siger ledende overlæge Susanna Deutch i en pressemeddelelse.

– Foto: John Bräuner
[/media-credit] – Foto: John Bräuner

Susanna Deutch har været ansat på Akutafdelingen siden 2014, først som konstitueret ledende overlæge, og fra 2015 i en fast stilling, som afdelingens ledende overlæge.

»Vi er glade på Susannas vegne og ønsker hende held og lykke i det nye job. Susanna har bidraget væsentligt til Akutafdelingens faglige udvikling og sat sit mærke på omgivelserne i afdelingen. Hun er en dygtig leder og en meget vellidt kollega, som vil blive savnet,« siger Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør på Regionshospitalet Randers.

Stillingen som ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers vil blive slået op snarest muligt, og hospitalsledelsen vil inden for kort tid vurdere, om stillingen skal midlertidigt konstitueres.

Skriv kommentar