Eva Zeuthen Bentsen ny hospitalsdirektør på Gentofte Hospital

Eva Zeuthen Bentsen ny hospitalsdirektør på Gentofte Hospital Eva Zeuthen Bentsen, 45, er ansat som den nye hospitalsdirektør på Gentofte Hospital, hvor hun tiltræder stillingen d. 1.juni 2009.

Eva Zeuthen Bentsen kommer fra en stilling som institutleder på Copenhagen Business School, hvor hun har været ansat de sidste fire år.

Hun er cand. merc. i ledelse og strategi og har en ph.d. med fokus på sygehusledelse.

Hun har tidligere arbejdet med flere udviklings- og ledelsesprojekter i det danske sundhedsvæsen og har også markeret sig stærkt på området som konsulent, forfatter og foredragsholder.

Et af Eva Zeuthen Bentsens fremtidige arbejdsområder bliver at sikre den fortsatte udvikling af Gentofte Hospital som et velfungerende og attraktivt hospital i samarbejde med samarbejdspartnere i primærsektoren og regionens øvrige hospitaler.

Som kommende hospitalsdirektør kommer hun til at stå i spidsen for indvielsen af de 14.000 m2 nye behandlingsbygninger i efteråret 2009 og den fortsatte renovering af de oprindelige bygninger fra 1927.
 
Eva Zeuthen Bentsen ser frem til at anvende sin store viden og ekspertise i rollen som hospitalsdirektør på Gentofte Hospital.

Vicedirektør Torben Laurén, har de sidste to måneder været konstituerede hospitalsdirektør.

navne@dagensmedicin.dk

Skriv kommentar