Ernæring kommer i klemme i fremskridtet Frederiksberg Hospital går foran og ansætter en klinisk diætist på Akut Modtage Afsnit. Hun mener, at der generelt er for lidt fokus på ernæringsbehanding

Hvis man er syg, kan det meget hurtigt gå endnu mere ned ad bakke med helbredet, hvis man får for lidt at spise. Immunforsvaret svækkes, og der tæres på muskelmassen, også i de vitale organer. For lidt mad medfører træthed og depression. Og hvis patienten i forvejen er undervægtig, er konsekvenserne større – i form af ringere behandlingsresultat og længere og mere kompliceret sygdomsforløb. Desværre bliver betydningen af patienternes ernæringstilstand ofte undervurderet på sygehusene. Og problemet er stigende, siger Stine...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement