Endnu en direktør forlader Amager og Hvidovre Hospital
Kirsten Breindal. – Foto: Hvidovre og Amager Hospital

Endnu en direktør forlader Amager og Hvidovre Hospital Vicedirektør Kirsten Breindal fratræder. Hun ønsker at prioritere sin tid anderledes.

I forbindelse med ud- og ombygningen af Hvidovre Hospital bør man måske overveje at få indbygget en svingdør i direktionslokalerne. For udskiftningen er stor.

Nu forlader vicedirektør Kirsten Breindal Hvidovre og Amager Hospital, hvor hun har været i syv år. Hun ønsker at prioritere sin tid anderledes.

»Årene på Amager og Hvidovre Hospital har været spændende, udfordrende og krævende, men tiden er nu kommet til at jeg ønsker at bruge mere tid på personlige interesser og andre jobmæssige udfordringer,« siger Kirsten Breindal i en pressemeddelelse.

Kirsten Breindal har spillet en central rolle i en lang række projekter og indsatsområder på Amager og Hvidovre Hospital, bl.a. Sammenhængende Patientforløb og forberedelse af FAM (Fælles Akut Modtagelse), tværsektorielt samarbejde, sygeplejeprojektet Sygeplejens Identitet samt strategien Det handler om liv.

Kirsten Breindal fratræder med udgangen af april 2017, og det er uvist, hvornår stillingen vil blive genbesat.

Der mangler nemlig også en hospitalsdirektør, og først når vedkommende er ansat, tages stilling til processen for genbesættelse af vicedirektørstillingen.

Birgitte Rav Degenkolv har været konstitueret hospitalsdirektør, siden Anders Agger stoppede på posten ved udgangen af januar. Anders Agger blev 1. februar kommunaldirektør i Rødovre Kommune og nåede kun at være hospitalsdirektør i 1,5 år, efter han blev ansat i 2015. I 2015 forsvandt også direktør Torben Ø. Pedersen, da hans åremålskontrakt udløb, ligesom vicedirektør Torben Mogensen gik på pension.

Udover den konstituerede hospitalsdiretør har Hvidovre og Amager Hospital også vicedirektør Peder C. Mogensen og vicedirektør Else Smith i ledelsen.

Skriv kommentar