»En af de bedste ESMO’er, jeg har været til«

»En af de bedste ESMO’er, jeg har været til« Kongressen var både veltilrettelagt, godt besøgt og fyldt med gode diskussioner, mener Karen-Lise Spindler, der også går hjem med inspiration fra flere vigtige studier på hendes eget område i lommen.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – »Jeg er lige gået fra en helt fantastisk vigtig session om lokalisering af tumor, der på sigt kan ændre vores retningslinjer for metastaserende sygdom,« siger Karen-Lise Spindler begejstret, da Dagens Medicin møder hende mandag eftermiddag på ESMO.

Begejstringen er helt generelt stor hos Aarhus-lægen efter fire intense dage i Bella Center.

»Det er en af de bedste ESMO’er, jeg har været til. Kvaliteten af sessioner og foredrag har været høj, men også de indsendte abstracts på vores område – vi har har haft nogle enormt spændende ting hver dag,« siger Karen-Lise Spindler, der både har været invited speaker, chair, præsenteret en poster og været vejleder i løbet af de fire dage, ESMO har varet.

Hendes fornemmelse er, at mange kolleger deler hendes begejstring over årets kongres.

Til et joint symposium, hvor hun selv talte om det store, men uopdyrkede potentiale ved flydende rectumcancer-biopsier, var interessen i hvert fald så stor, at 200 mennesker ikke kunne komme ind i salen.

»Der har generelt været et rigtig stort fremmøde, gode diskussioner og der er blevet kastet nyt lys på en række områder, hvor der er tvivlsspørgsmål,« siger Karen-Lise Spindler.

Skriv kommentar